SZC logo

Bajai Szakképzési Centrum

OM kód: 203028/015 | 6500 Baja, Bácska tér 1.

Intézmény logo

Bajai Szakképzési Centrum Türr István Technikum

HírekKözérdekű adatokTeamsKRÉTA
Széchenyi 2020

Hírek

2024. okt. 14.


FZ

    AZ ORSZÁG EGYETLEN MikroTik AKADÉMIÁJA A TÜRR!

    A 2024-2025-ös tanévben csak iskolánkban juthatnak hozzá legálisan a magyar diákok a hivatalos MikroTik tananyagokhoz és sikeres vizsga után a hivatalos MTCNA tanúsítványhoz!

    AZ ORSZÁG EGYETLEN MikroTik AKADÉMIÁJA A TÜRR!

    Iskolánk nagy hangsúlyt fektet a piacképes tudás megszerzésére és átadására. Az Informatika munkaközösség tagjai hivatástudatának és szakmai elkötelezettségének köszönhetően az informatika oktatásban is mindig a piacvezető eszközök, szoftverek és technológiák használatára törekszünk.

    Iskolánk akadémiai tagságai lehetőséget biztosítanak tanárainknak és diákjainknak egyaránt, hogy hozzáférhessenek a hivatalos és naprakész tananyagokhoz. Ezért lett iskolánk Cisco, Oracle, AWS és MikroTik akadémia is.

    A 13. évfolyamon a diákok nappali képzésben ismerkednek meg a MikroTik eszközökkel és azok konfigurálásával. Ezen tanulóknak év végén lehetőségük van az iskola által ingyenesen biztosított vizsgafelkészítésen részt venni, ami egy hivatalos, angol nyelvű, on-line MikroTik MTCNA vizsgával zárul.

    A MikroTik akadémia tagság megtartásához többek között egy oktatónk vizsgáinak megújítására is szükség volt, amit Varga József munkaközösségvezető sikeresen teljesített.

    Köszönjük az elkötelezettségét, és a jövőben is várjuk az informatika iránt komolyan érdeklődő diákokat!

     

     

    KAPCSOLÓDÓ HÍREK


    GÓLYAAVATÁS 2024

    GÓLYAAVATÁS 2024.

    2024. október 8. a gólyaavatás napja volt a Türr-ben. Már a reggel kihívással kezdődött az új tanulóinknak, hiszen az első feladatuk az volt, hogy a megszokott hátizsák helyett kreatív módon oldják meg a tanszerek behozatalát az iskolába. Ebben a feladatban a 9. E osztály diákjai bizonyultak a legügyesebbnek, osztályfőnökük Janotka Zoltán tanár úr nagy örömére.

    2024. okt. 9.


    FZ

    rajzverseny

    Oktatás ágazatosok rajzoltak

    Október 5-én szombaton hirdettek eredményt Baján a Kulturpalotában, a XII. Bácskai-nap programjaihoz kapcsolódva, „Gasztrokalandok Bácskában” címmel középiskolásoknak szóló rajzpályázaton.

    2024. okt. 8.


    FZ

    állatvédelem

    TEMATIKUS FOGLALKOZÁSOK AZ ÁLLATVÉDELMI TÉMAHÉTEN

    Az Állatvédelmi Témahét keretén belül október 3-án a Jeromos Egyesülettől Kübler Anikó és különleges „Nyalóka” kutyusa látogatott el iskolánk 11.C osztályos tanulóihoz.

    2024. okt. 6.


    FZ


    Partnereink

    SZC logo

    Bajai Szakképzési Centrum


    Bajai Szakképzési Centrum Türr István Technikum

    6500 Baja, Bácska tér 1.

    Telefon: + 36 79 524 670

    E-mail: titkarsag@turr.hu

    OM azonosító: 203028/015


    2024Bajai Szakképzési Centrum Türr István Technikum