SZC logo

Bajai Szakképzési Centrum

OM kód: 203028/015 | 6500 Baja, Bácska tér 1.

Intézmény logo

Bajai Szakképzési Centrum Türr István Technikum

HírekKözérdekű adatokTeamsKRÉTA
Széchenyi 2020

Türrös Diáksport Egyesület

Türrös Diáksport Egyesület

A Türrös Diáksport Egyesület 2007. március 8-a óta működik. Célja, hogy az oktató-nevelő munkával összhangban az egyesület tagjainak lehetőséget nyújtson a tanórán kívüli rendszeres testmozgásra, megismertesse a fiatalokat az egészséges életmóddal, túrák, kirándulások szervezésével a természet szeretetére és védelmére neveljen.

Egyesületünk tagságát a Bajai SZC Türr István Technikum diákságából és tantestületéből toborozza, de nyitottak vagyunk bárki, a céljainkkal egyetértő magánszemély csatlakozására. A belépéshez csupán az éves tagdíj befizetése szükséges.

Tagjaink száma meghaladja a 400 főt, de tevékenységünk túlmutat a tagságunkon. Programjainkkal az iskola teljes tanulóifjúságát és tanári karát, majd 700 főt szólítunk meg.

Éves szinten közel 70 órányi sport- és szabadidős programot kínálunk, melyeken az összes résztvevő együttesen több, mint 6 000 órát tölt mozgással, sportolással. A programok lebonyolításban közreműködő kollégák több, mint 600 óra társadalmi munkával járulnak hozzá, hogy rendezvényeink jól szervezettek, a mozogni vágyó fiatalok számára biztonságosak és élmény dúsak legyenek.

Programjainkat a tagok által befizetett tagdíjakból és költségtérítésekből finanszírozzuk, de komoly segítséget jelentenek számunkra a Baja Város Önkormányzata által kiírt sport- és ifjúsági célú pályázatokon elnyert támogatások is.

Egyesületünk minden tanévben igyekszik új, vonzó programokkal megszólítani a diákokat, de vannak visszatérő, már hagyományosnak tekinthető programjaink is, így

  • csillagnéző túra Illancsba
  • adventi gyalogtúra Budapesten
  • gyalogtúrák a Gemencben
  • sítúra Eplényben
  • fitness program a Global Fitnessben
  • korcsolyázás a városi műjégpályán.

Szeretettel várunk mindenkit!

2023/2024. tanév eseményei

DSE programok

DSE dokumentumok

 


Partnereink

SZC logo

Bajai Szakképzési Centrum


Bajai Szakképzési Centrum Türr István Technikum

6500 Baja, Bácska tér 1.

Telefon: + 36 79 524 670

E-mail: titkarsag@turr.hu

OM azonosító: 203028/015


2024Bajai Szakképzési Centrum Türr István Technikum