SZC logo

Bajai Szakképzési Centrum

OM kód: 203028/015 | 6500 Baja, Bácska tér 1.

Intézmény logo

Bajai Szakképzési Centrum Türr István Technikum

HírekKözérdekű adatokTeamsKRÉTA
Széchenyi 2020

MikroTik Akadémia

MikroTik Akadémia

Türr extra

MikroTik-ről

A MikroTik egy 1996-ban alapított lett cég, mely útválasztókat és vezeték nélküli internetszolgáltató rendszereket fejlesztett ki. 2002-től saját hardvert készítenek RouterBOARD néven. A RouterOS szoftver és a RouterBOARD útválasztók széles körben számos hálózatkezelési feladat ellátására használják vállalati hálózatokban.

MikroTik RouterOS-t jól ismerő szakemberek iránt egyre növekvő kereslet miatt, a MikroTik lehetőséget biztosít az oktatási intézmények számára, hogy a hálózati oktatásban a RouterOS használható legyen. Az oktatás végén a diákok nemzetközileg elismert MTCNA (MikroTik Certified Network Associate) tanúsítványt szerezhetnek.

Az akadémiai tagságról

Olyan oktatási intézmények csatlakozhatnak a programhoz, mint egyetemek, műszaki iskolák, főiskolák, szakiskolák és más oktatási intézmények. Az oktatási intézmény nappali képzésében résztvevő tanulói megszerezhetik az MTCNA (https://i.mt.lv/cdn/training_pdf/mtcna_outline_2019181161836.pdf) képesítést.

 

Miért jó ez a diákoknak?

A diákok lehetőséget kapnak a RouterOS alapjainak megismerésére, illetve nemzetközileg elismert MTCNA (MikroTik Certified Network Associate) tanúsítvány megszerzésére. Nappali képzésben résztvevő tanulók az ötödik év végén részt vehetnek az iskola által ingyenesen szervezett (piaci alapon közel százezer forintos) MTCNA (MikroTik Certified Network Associate) kurzuson, mely egy angol nyelvű online vizsgával zárul. Azok a tanulók, akik 60 százalék feletti teljesítményt érnek el a vizsgán hivatalos MikroTik MTCNA tanúsítványt kapnak.

A MikroTik képzési struktúrája:

MikroTik oktatók

Iskolánkban kettő minősített oktató van, akik taníthatják a MikroTik MTCNA képzést és online vizsgát szervezhetnek.


Partnereink

SZC logo

Bajai Szakképzési Centrum


Bajai Szakképzési Centrum Türr István Technikum

6500 Baja, Bácska tér 1.

Telefon: + 36 79 524 670

E-mail: titkarsag@turr.hu

OM azonosító: 203028/015


2024Bajai Szakképzési Centrum Türr István Technikum