SZC logo

Bajai Szakképzési Centrum

OM kód: 203028/015 | 6500 Baja, Bácska tér 1.

Intézmény logo

Bajai Szakképzési Centrum Türr István Technikum

HírekKözérdekű adatokTeamsKRÉTA
Széchenyi 2020

Hírek

2024. jún. 14.


FZ

  TELEPHELYLÁTOGATÁS AZ AXIÁL Kft-nél

  A 11. D osztályos logisztikus tanulóknak június 4-én egy érdekes és hasznos tanulmányi kirándulásra nyílt lehetőségük az AXIÁL Kft. bajai székhelyére.

  TELEPHELYLÁTOGATÁS AZ AXIÁL Kft-nél

  Kovács Krisztina  Kft programszervezője szívélyesen kalauzolta a csoportot  egész délelőtt. Először a közel 1000 fős családi vállalkozás izgalmas történetét, pontos tevékenységi körét és főbb adatait ismerhettük meg Takács Nikolett előadása keretében, mely után egy tesztben számot is adhattunk a megszerzett tudásunkról. A jól teljesítők extra ajándékkal gazdagodtak.

  Majd Mezőfi Gábor úr, a vevőszolgálat igazgatója, a vállalat szállítmányozásáról tartott egy érdekes és a logisztikus diákok számára nagyon hasznos előadást, megismerhettük a be- és kiszállítások menetét, melyek során a gyorsaság és hatékonyság jegyében szervezik a járatokat.

  Illés László alkatrész logisztikai központ vezető úrral bejártuk az udvari tároló területet, a háromszintes kézi raktárt, megtekintettük a raklapos tároló állványokat és a modern, pontos és hatékony munkavégzést lehetővé tevő robotizált raktárt, továbbá a magasraktárt is, ahol 14 méter magasan tárolják az árukat, amelyeket egy speciális magastargonca segítségével mozgatnak. Sokféle anyagmozgató eszközt láthattunk működés közben. Hallottunk a digitalizációról, a készletkezelő programról, a különleges technológiai megoldásokról.

  Természetesen megtekintettük az Axiál Kft. gépparkját is és az eszközök karbantartásáról is hallhattunk.

  Hálásak vagyunk az Axiál Kft. vezetőinek és dolgozóinak, hogy lehetővé tették számunkra ezt a tartalmas látogatást.

  A program iskolai szervezői és kísérőtanárai Eleki Barbara és Oszwaldné Bohner Gabriella tanárnők voltak. Köszönjük a munkájukat!

   

  AXIÁL

   

  AXIÁL

  AXIÁL

  AXIÁL

   

  AXIÁL

  KAPCSOLÓDÓ HÍREK


  vakáció

  VAKÁCIÓ

  A mai oktatói értekezlettel számukra is véget ért a 2023/2024-es tanév. Élményekben gazdag szép nyarat, jó pihenést kívánunk minden jelenlegi és volt tanítványunknak!

  2024. jún. 28.


  FZ

  tanévzáró

  TANÉVZÁRÓ 2024.

  Hétfőn reggel 9 órakor tanévzáró ünnepséggel fejeződött be a 2023/2024. tanév a Türr-ben.

  2024. jún. 25.


  FZ

  év türrös tanára

  AZ ÉV TÜRRÖS TANÁRA: KOLLÁNYI MIKLÓS GYÖRGY

  Harmadik alkalommal adták át iskolánkban az Év Türrös Tanára díjat, melyet a legtöbb ajánlást szerző 5 tanár közül az nyer el, aki a legtöbb szavazatot kapja. A díjat Bor Katalin igazgatónő javaslatára 2021-ben az oktatói testület azzal a céllal alapította, hogy ilyen módon is kifejezésre kerüljön a tisztelet és nagyrabecsülés azon tanárok iránt, akik áldozatos munkájukkal oktatják, nevelik a türrös tanulókat.

  2024. jún. 24.


  FZ


  Partnereink

  SZC logo

  Bajai Szakképzési Centrum


  Bajai Szakképzési Centrum Türr István Technikum

  6500 Baja, Bácska tér 1.

  Telefon: + 36 79 524 670

  E-mail: titkarsag@turr.hu

  OM azonosító: 203028/015


  2024Bajai Szakképzési Centrum Türr István Technikum